Lidt om foreningen

Hvilke vandringer arrangerer vi

I dag er Postmarchen foreningens flagskib og afvikles hvert år den 1. søndag i maj måned.

Som noget nyt er der fra 2002 kommet en Ladywalk til. Turen må kun gåes af kvinder!

I august måned har vi Børnemarchen (3. lørdag i august). Overskuddet går til børnerelaterede produkter.

I oktober arrangeres Euraudax march.
I december arrangerer vi den århusianske del af den landsdækkende Julemærkemarchen, som finder sted første søndag i december. Overskuddet herfra går til Julemærkefonden, som driver de danske julemærkehjem.

Derudover arrangeres der ture til Bornholm Rundt i juni/juli, til Tyskland i november samt fællesture til forskellige marcher i landet.Arrangementer i klublokalet

I lokalet Ormslevvej 69 kld., 8260 Viby J  kan man hver mandag aften kl.19.00 – 21.00 komme og få en hyggesnak m.m. skyllet ned med kaffe, te eller chokolade. 

Der er mulighed for at gå en tur om mandagen kl. 19, idet der måske er et af medlemmerne, der tager folk med ud på en ny og spændende rute. Der er 2 forskellige ture: Turen på mellem 5 og 7 km i et tempo, hvor alle kan følge med eller turen på mellem 10 og 12 km, hvor der bliver gået med en hastighed på 6 km i timen.

Samme sted kan man deltage i 6 årlige bankospil samt yatzy og bobturnering med fine gevinster til vinderne.

Til jul holder vi selvfølgelig juletræsfest for hele familien. Men da der også skal være noget kun for de voksne, har vi hvert år en årsfest med varierende indslag og temaer.

Læs mere om klubarrangementerne

Medlemsbladet

Vi udgiver medlemsbladet, FODposten, som udsendes til samtlige medlemmer 5 gange årligt.


Medlemskab af foreningen

Vores kontingent er på 360 kr. årligt for hele husstanden inkl. børn under 25 år samt et mindre beløb ved tilmelding til de forskellige arrangementer. Beløbet afhænger af arrangementets art, prisen er anført ved aktiviteten.

Som noget nyt blev der i 2003 indført et “Bedste”-kontingent, som gælder børnebørn, niecer og nevøer. Prisen er 60 kr. årligt. Børnene kan så komme med til foreningens arrangementer til medlemspris sammen med det aktive “Bedste” medlem.